START VERKOOP

Het is zover: de 37 luxe woningen in het Kloosterkwartier gaan in de verkoop. Benieuwd of jouw droomwoning er tussen zit? 

Kom binnen in je nieuwe woning

Stel je eens voor. Direct grenzend aan de  populaire Vijverwijk en het mooie Kloosterpark. Kom dichterbij! Je ziet een mooi doorkijkje tussen het groen naar de entree van jouw nieuwe woning.

Sta stil bij de entree en kijk rond. Gedetailleerd metselwerk. Iedere woning uniek, vorm gegeven in jaren ’30 en jaren ’50 architectuur. Overal is aandacht aan besteed. Bij binnenkomst in jouw eigen woning proef je het verschil tussen een huis en een thuis. Trek je schoenen uit en plof neer op de bank. Of loop door naar jouw diepe tuin voor een frisse neus. Heerlijk om weer thuis te zijn! Welkom in het Kloosterkwartier!

Interesse

Kom dan woensdag 30 mei tussen 16.00 – 18.00 uur langs op het voormalige ziekenhuis Bernhoven terrein. Ingang aan de Burgemeester de Kuijperlaan. Onder het genot van een hapje en drankje beantwoord de makelaar al jouw vragen over het kopen van een woning. Neem na afloop gerust een brochure mee, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Kloosterkwartier

De 37 vrijstaande en twee-onder-een kap woningen maken onderdeel uit van het Kloosterkwartier Veghel. Kloosterkwartier Veghel betreft het voormalige ziekenhuis Bernhoven terrein en klooster van de zusters van Franciscanessen, met haar fantastische kloosterpark. In de komende maanden zullen nog meer woningen, maar ook appartementen in verkoop gaan. Meld u aan via www.kloosterkwartierveghel.nl en wij houden u hiervan op de hoogte.

Meer projecten

2018-05-24T15:30:16+00:00