120 BEZOEKERS NEMEN EEN KIJKJE BIJ BINNENBOS

Donderdag 2 april nam een groep van 120 geïnteresseerden een kijkje bij Binnenbos, het ontmoetingscentrum van Zeist-Oost. De groep bestond uit omwonenden van de Graaf Adolflaan en Graaf Janlaan, toekomstige bewoners van Abrona, huurders van de verschillende ruimten en andere geïnteresseerden. Projectleiders gaven toelichting op de ontwikkeling en de diverse ruimtes. Deze zomer is de opening van Binnenbos. Lithos bouw & ontwikkeling bouwt Binnenbos.

“Mijn uitzicht vanuit huis is erg veranderd, dat was even wennen. Voor de buurt is het een mooie meerwaarde waar veel samen komt.”
– Omwonende
Een goede indruk

Ook omwonenden uit de buurt kwamen langs om een kijkje te nemen in het Binnenbos. Vanaf het eerste moment volgen zij de bouw van het Binnenbos. Des te nieuwsgieriger waren zij dan ook naar binnenkant.
‘Mijn uitzicht vanuit huis is erg veranderd, dat was even wennen. Voor de buurt is het een mooie meerwaarde waar veel samen komt’, aldus een buurvrouw. Positief verrast waren de meeste mensen ook over de grote ruimte in de kelder, waar de sportzaal een plek krijgt.

Positief verrast

Hoewel het voor sommigen nog lastig was door de bouwwerkzaamheden heen te kijken, kregen bezoekers een goede indruk van Binnenbos. Vooral de toekomstige bewoners waren erg benieuwd. Op de eerste en de tweede etage van het Binnenbos krijgen straks 42 cliënten van Abrona een nieuw thuis. De eerste maten van de kamers werden al opgemeten om de inrichting te bepalen.

Project          Het Binnenbos

Locatie          Zeist (Kerckebosch)

Lees Meer    Projectpagina

Nieuws

Je komt elkaar tegen bij Binnenbos

29/09/2021|

Binnenbos is dé ontmoetingsplek in Kerckebosch-Zeist. Open, gastvrij en veelzijdig, met alle voorzieningen op maat. Van een wijkservicepunt en gezondheidscentrum, tot een muziekschool, sportzalen en zaalverhuur. In het gezellige eetcafé kunnen wijkbewoners terecht voor een kop koffie of een hapje eten met elkaar.

Lees meer >