CLIËNTEN ABRONA NAAR APPARTEMENTEN KERCKEBOSCH

Vorige week verhuisden 42 cliënten van Abrona naar nieuw gebouwde appartementen op de 2e en 3e verdieping van Binnenbos, het nieuwe bruisende hart van de wijk Kerckebosch in Zeist-Oost. Sinds vrijdag 18 september zijn zij de trotse bewoners van deze mooie appartementen.

“De verhuizing is goed verlopen en dat is een extra feestje waard.”
Gaslek

De verhuizing is goed verlopen en dat is een extra feestje waard. Doordat iedereen alle zeilen bijzette, kon vertraging in de verhuisplanning worden voorkomen. Vlak voor de verhuizing ontstond door graafwerkzaamheden elders in de wijk namelijk een gaslek en brand in de buurt van Binnenbos. De leerlingen van scholen in de buurt werden uit voorzorg geëvacueerd. Gelukkig kon de brandweer snel het sein ‘brand meester’ geven en hoefden de cliënten van Binnenbos niet te worden geëvacueerd.

De cliënten, medewerkers en vrijwilligers hebben ondanks de verhuisstress het hoofd koel weten te houden. De verhuizing kon, geheel volgens planning, worden afgerond.

Project          Het Binnenbos

Locatie          Zeist (Kerckebosch)

Lees Meer    Projectpagina

Nieuws

Je komt elkaar tegen bij Binnenbos

29/09/2021|

Binnenbos is dé ontmoetingsplek in Kerckebosch-Zeist. Open, gastvrij en veelzijdig, met alle voorzieningen op maat. Van een wijkservicepunt en gezondheidscentrum, tot een muziekschool, sportzalen en zaalverhuur. In het gezellige eetcafé kunnen wijkbewoners terecht voor een kop koffie of een hapje eten met elkaar.

Lees meer >

Go to Top