23 september Onderwijsvastgoed Dag

10/07/2020
23 september 2020 Onderwijsvastgoed Dag

De twintiger jaren zullen inhoud geven aan het portefeuille denken binnen onderwijsinstellingen en gemeenten. Wat is mijn visie? Hoe pak ik in portefeuilleverband de energietransitie aan? Wat is de impact van een Integraal Huisvestingsplan voor mij? Hoe betrek ik de leerlingen bij een nieuwe leeromgeving? Hoe kan ik de circulaire economie meenemen in mijn plannen?

Dit is slechts een handvol van de thema’s die aan de orde komen tijdens de Onderwijsvastgoed Dag op 23 september olv Sibo Arbeek, hoofdredacteur Schooldomein.

Arjen de Vries, sociaal projectleider bij Zenzo deelt hoe leerlingen bij de ontwikkeling en bouw van nieuwe scholen een rol hebben in het ontwerp-en inrichtingsproces en bij hergebruik van materialen van de oude school.

Voor meer informatie of inschrijven kijk hier

Nieuws

Al 10 jaar actief met het Living Building Concept

22/06/2020|

Zenzo Maatschappelijk Vastgoed is dit jaar 10 jaar actief in de huisvestingsvraagstukken van zorg- of onderwijsorganisaties en hun eindgebruikers. Of beter gezegd: in het oplossen ervan. De nadruk ligt daarbij op het maken van verbinding, tussen functies als zorg, onderwijs en wonen, tussen het gebouw en de omgeving, tussen heden en toekomst én tussen mensen. Hierbij wordt veelvuldig conform het Living Building Concept gewerkt

Lees meer >

Laad meer nieuws
Go to Top