HUIS VAN LEUSDEN IN CORPORATIEBOUW

In het septembernummer van het blad Corporatiebouw staat het Huis van Leusden er mooi in. Dit delen we graag met jullie. Het hele artikel kun je hier lezen: Artikel Corporatiebouw Leusden.

Midden in het dorp, aan ’t Erf, komt straks het Huis van Leusden te staan. Met een gemeentehuis, kantoren voor maatschappelijke organisaties, luxe appartementen en 29 zorgappartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Het Huis van Leusden wordt in opdracht van de gemeente Leusden gebouwd door projectontwikkelaar Zenzo en bouwbedrijf Lithos. Voor de 29 zorgappartementen werken zij samen met Woningstichting Leusden.

Het project

Nadat het oude gemeentehuis werd gesloopt, ging begin mei 2017 de eerste paal van het Huis van Leusden de grond in. De bouw van het nieuwe gemeen- tehuis en de 29 zorgappartementen verloopt voorspoedig. Zodra het gebouw klaar is, verhuurt Woningstichting Leusden de appartementen aan Abrona, woonondersteuner voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deze mensen is het van belang dat ze, ondanks hun zorgvraag, in het voor hen ver- trouwde Leusden kunnen blijven wonen en niet hoeven uit te wijken naar andere plaatsen. De zorgappartementen in het Huis van Leusden worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd.

Project          Huis van Leusden

Locatie          Leusden

Lees Meer    Projectpagina

Nieuws
Go to Top