VERHUIZING GEMEENTE LEUSDEN VERLOOPT SOEPEL

De verhuizing van het Leusdense gemeentehuis naar het voormalig Waterschapshuis in de Fokkerstraat is perfect voorbereid. Peter van der Heijden, beleidsadviseur milieu, kreeg al maanden geleden het verzoek om als projectleider voor de hele operatie alles voor te bereiden en te organiseren. Vrijdag werd duidelijk dat alles tot in de puntjes was geregeld.

De verhuizing

De balie voor het publiek sloot om 12.00 uur. Op dat moment stond een tiental verhuizers klaar om te beginnen met het inladen van de gereedstaande verhuiswagens. Eenzelfde aantal collega’s stond in de Fokkerstraat klaar om alles uit te laden en op zijn plek te zetten. De ruim 150 ambtenaren kunnen maandagmorgen weer gewoon aan het werk. Alles staat dan op zijn plek en naar verwachting zullen ook de computers gewoon te gebruiken zijn. Het publiek heeft nauwelijks hinder van de hele operatie. Maandagmorgen zijn de loketten nog gesloten, maar vanaf 12 uur kan iedereen weer terecht tijdens de gebruikelijke openingstijden. (bron: Leusder Krant)

De verhuizing heeft te maken met de transformatie van het gemeentehuis. In het nieuwe Huis van Leusden wordt het gemeentehuis gecombineerd met maatschappelijke functies. Het project omvat de ontwikkeling van een gebouw met een kantoorfunctie, zorgappartementen en koopappartementen en een ondergrondse parkeergarage.

Project          Huis van Leusden

Locatie          Leusden

Lees Meer    Projectpagina

Nieuws