ENERGIE NEUTRALE ZORGAPPARTEMENTEN VOOR BRABANTWONEN

Veghel

BrabantWonen heeft het derde appartementengebouw van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed gekocht in de nieuwe woonwijk Kloosterkwartier in Veghel. Daarmee zijn alle gebouwen in de toekomstige woonwijk verkocht. In het door BrabantWonen aangekochte gebouw komen 36 huurappartementen voor ouderen met een zorgbehoefte. BrabantWonen signaleert een toenemende vraag naar wonen met een zorgfunctie onder deze doelgroep en kan hiermee voorzien in deze behoefte. De zorg wordt geleverd door Brabant Zorg.

Het derde appartementencomplex is evenals de twee andere gebouwen ontworpen door LA Architecten uit Veghel en wordt gebouwd door van de Ven. De zorg wordt geleverd door Brabant Zorg.

Het gebouw wordt volledig energieneutraal. Er is gekozen voor nul-op-de-meter appartementen….

Lees hier het hele artikel uit het Brabants Dagblad

Project          Kloosterkwartier

Locatie          Veghel

Lees Meer    Projectpagina

Nieuws

Omkijken naar elkaar

25/10/2022|

Als het om wonen en zorg gaat, laten we het ons nog vaak over komen. Als je gelukkig oud wil worden, moet je erover nadenken wat je nodig hebt. Het antwoord is vaak: door onder de mensen te blijven en door voor elkaar te zorgen. In Veghel ontstaat nu het Kloosterkwartier, een woon-en leefomgeving waar naar elkaar wordt omgekeken conform het gedachtegoed van de zusters die er 200 jaar hebben gewoond.

Lees meer >