FAQ items aan het laden...

DE MIKADO

AALSMEER

Nieuwbouw MFA voor scholen en publieke functies.

Nieuwbouw van een MFA/brede school met daarin gehuisvest 3 basisscholen, VSO en BSO, een peuterspeelzaal, een biblio-/mediatheek, een chat-/kindercafe en gemeenschappelijke sportfaciliteiten. De ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en worden gebruikt als ontmoetingsplaats voor de wijk. Ongeveer 32 lokalen. Dit project is door Zenzo maatschappelijk vastgoed in samenwerking met Matrix Onderwijshuisvesting gerealiseerd.

Gerelateerd nieuws

Omkijken naar elkaar

25/10/2022|

Als het om wonen en zorg gaat, laten we het ons nog vaak over komen. Als je gelukkig oud wil worden, moet je erover nadenken wat je nodig hebt. Het antwoord is vaak: door onder de mensen te blijven en door voor elkaar te zorgen. In Veghel ontstaat nu het Kloosterkwartier, een woon-en leefomgeving waar naar elkaar wordt omgekeken conform het gedachtegoed van de zusters die er 200 jaar hebben gewoond.

Lees meer >

Gerelateerde projecten
 • VMBO Trivium College

  Talenten ontdekken en interesses stimuleren zijn de fundamenten waarop de onderwijsvisie van het Trivium College is gebouwd. Een betekenisvolle leeromgeving is daarbij een voorwaarde. Reden voor het overkoepelend bestuur (Stichting Onderwijsgroep Amersfoort) om te kiezen voor nieuwbouw.

  Lees meer >

 • Leonardo College Leiden

  Vanuit de overtuiging dat leerlingen die graag bewegen, met plezier naar school gaan, komt de nieuwbouw tot stand. Want, wie beweegt, heeft meer energie, een beter humeur en presteert beter.

  Lees meer >

 • Een nieuw energieneutraal schoolgebouw door en voor leerlingen

  Lees meer >