FAQ items aan het laden...

FONKELAAR

TER AAR

Aan de Westkanaaldijk, wordt het plan De Fonkelaar ontwikkeld. Dit project is gelegen naast Plan de Linde een appartementencomplex met een winkelplint.

Het project

In de waterrijke omgeving worden zes twee-onder-een-kapwoningen en drie vrijstaande woningen gerealiseerd. De twee-onder-een-kapwoningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar een vrij in te delen zolder. De vrijstaande woningen hebben ook op de begane grond een slaapkamer met een badkamer. Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer aanwezig. Als optie kan er voor een royale badkamer op de eerste verdieping gekozen worden.

De woningen zijn gerealiseerd met badkamer, toilet én keuken.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Neem een kijkje op www.fonkelaar.nl

Gerelateerd nieuws
Gerelateerde projecten
 • Op de locatie van de Johanneskerk in Veghel Zuid ontwikkelt Zenzo een nieuw woon-zorgcomplex. De 20 sociale huurappartementen zijn energiezuinig en bestemd voor ouderen met een zorgvraag.

  Lees meer >

 • In het centrum van Veghel wordt het Kloosterkwartier sinds 2018 gefaseerd herontwikkeld. Het gaat over het creëren van een sociaal sterke en inclusieve leefomgeving door het faciliteren van toevallige ontmoetingen, naar het gedachtegoed van de zusters Franciscanessen. Parallel hieraan hebben ruim tien organisaties zich verenigd in Leefgoed Veghel. Bewoners en organisaties werken samen aan ideeën met de bedoeling dat mensen meer voor elkaar gaan doen

  Lees meer >

 • Hof van Tuindorp

  In de Winklerlaan in Tuindorp, in de Utrechtse wijk Noordoost, stond een traditioneel, verouderd verzorgingshuis met appartementen voor mensen met een lichte zorgindicatie. Er zijn 4 nieuwe gebouwen voor in de plaats gekomen waar mensen met en zonder zorgindicatie wonen.

  Lees meer >