FAQ items aan het laden...
Lupinehof, alpen aan de rijn

LUPINEHOF

ALPHEN AAN DEN RIJN

Lupine is een combinatiegebouw midden in de wijk, waar wonen en zorg samenkomen. Het is een modern en warm gebouw, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van gezondheidszorg. De woningen op de 2e en 3e verdieping hebben een eigen opgang en bergingsfaciliteiten. Ze zijn vrij verhuurbaar en staan los van het gezondheidscentrum.

“Het is een gezondheidscentrum dat past bij Alphen en waar de zorgverleners hun cliënten op een huiselijke en vertrouwde manier kunnen behandelen. Het gebouw bestaat uit 4 lagen, waarvan de begane grond en de eerste verdieping gebruikt worden door het gezondheidscentrum. Alle zorgverleners in één gebouw geeft diverse voordelen zowel voor de gebruikers als de cliënten.”, aldus Michiel Wijnen, directeur Zenzo.

“Alle zorgverleners in één gebouw geeft diverse voordelen voor zowel de gebruikers als de cliënten.”
- Michiel Wijnen, partner Zenzo
Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van het gezondheidscentrum zijn: Huisartsenpraktijk Lupine, Apotheek Ridderveld, Verloskundig praktijk Wereldkind, Podotherapie Rondom en Fysio Alphen. Het multidisciplinair gezondheidscentrum ligt aan de Lupinesingel in een parkachtige omgeving en is voorzien van uitstekende parkeervoorzieningen.

“De nieuwe apotheek straalt dienstbaarheid uit, medewerkers komen naar de klant toe en we hebben aparte ruimtes waar mensen één op één gesprekken kunnen voeren; bij de inrichting van ons nieuwe onderkomen stond de klant centraal”.
Reggy Smith, directeur-bestuurder van de Samenwerkende Apotheken Rijn en Gouwe
Gerelateerd nieuws