FAQ items aan het laden...
Plan de Linde, Ter Aar

PLAN DELINDE

TER AAR

Plan De Linde is een kleinschalig nieuwbouwproject in hartje Ter Aar. Het plan omvat achttien stijlvolle startersappartementen en vijf ruime maisonnettes (‘Lindenhof’).

Appartementengebouw Lindenhof bestaat uit twee delen. Allereerst zijn er vijftien aantrekkelijke appartementen gebouwd met een heerlijk balkon op het zuiden en uitzicht op het Lindenplein. Deze appartementen zijn geschikt voor senioren maar ook uitermate geschikt voor starters. Onder deze appartementen is een multifunctionele plint gevestigd waar o.a. enkele winkels en de Aldi hun deuren hebben geopend. Het tweede deel van het complex telt drie stijlvolle appartementen en vijf zeer ruime maisonnettes met een groot terras op het oosten. Van hieruit heeft u een fantastisch, weids uitzicht over het Aarkanaal.

Het project bevindt zich op een uitstekende locatie tussen de Westkanaalweg en het Lindenplein en grenst aan het Aarkanaal aan de ene kant en het ‘gezelligste winkelcentrum van Nieuwkoop’ aan de andere kant.
Dit project is door Zenzo maatschappelijk vastgoed gerealiseerd in samenwerking met Lithos bouw & ontwikkeling.

Gerelateerd nieuws

Omkijken naar elkaar

25/10/2022|

Als het om wonen en zorg gaat, laten we het ons nog vaak over komen. Als je gelukkig oud wil worden, moet je erover nadenken wat je nodig hebt. Het antwoord is vaak: door onder de mensen te blijven en door voor elkaar te zorgen. In Veghel ontstaat nu het Kloosterkwartier, een woon-en leefomgeving waar naar elkaar wordt omgekeken conform het gedachtegoed van de zusters die er 200 jaar hebben gewoond.

Lees meer >