FAQ items aan het laden...

RAADHUISPLEIN

WADDDINXVEEN

Samen met Lithos heeft Zenzo het initiatief genomen om voor de locatie Raadhuisplein een krachtig plan te maken. Het centrum wordt ontwikkeld aan het Raadhuisplein, schuin tegenover het gemeentehuis. Het Raadhuisplein heeft ondertussen een upgrading gekregen en het behoudt zijn functie in de vorm van het bieden van voldoende parkeerplaatsen. Hierdoor worden cliënten in staat gesteld het pand gemakkelijk te bereiken.

“Een woonzorggebouw met een duidelijke visie”
Visie

De essentie voor het creëren van een woonzorg gebouw is gebaseerd op een krachtige gezamenlijke visie, gebouwd op de thema’s samen leven, samen gezond en samen ontmoeten.

Het idee

Er worden 24 woningen ontwikkeld voor Philadelphia. Het gaat dan om zorgwoningen die Philadelphia gebruikt voor de eigen doelgroep. Op 1e en 2e etage worden 29 huurwoningen ontwikkeld.

Met deze ontwikkeling wil de gemeente het gebied rondom het gemeentehuis een kwaliteitsimpuls te geven.

Gerelateerd nieuws
Gerelateerde projecten
  • Een woonvoorziening met 36 appartementen inclusief gemeenschappelijke woonkamers voor jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking waar bewoners zoveel mogelijk meedoen en hun eigen leven leiden.

    Lees meer >

  • In de lijn van het gedachtengoed van de Catechisten wordt het woonzorgcentrum Valkenhove in Breda herontwikkeld. Het complex van circa 2400 meter wordt ingevuld met woningen voor verschillende doelgroepen waarbij welzijn centraal staat.

    Lees meer >

  • Wonen op een bereikbare en levendige plek. De handtekening is gezet voor de nieuwbouw van Hart van Almere Poort, een zorggebouw met 139 appartementen met bijbehorende huiskamers en dagbestedingsruimtes.

    Lees meer >