FAQ items aan het laden...
Reinaerde Nieuwegein, Cimbaalsingel

Project omschrijving

REINAERDE NIEUWEGEIN

CIMBAALSINGEL

Een plek waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Aan de Cimbaalsingel in Nieuwegein ontwikkelt Zenzo in opdracht van Stichting Reinaerde een nieuw thuis voor 40 mensen met een beperking. Een plek waar wonen, dagbesteding en werken samenkomt. De nieuwbouw bestaat uit 40 zelfstandige studio’s, zogenaamde woonzorgeenheden met gemeenschappelijke woonkamers, dagbesteding, kantoor voor medewerkers van Reinaerde en een mooie tuin.

“Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. In onze visie halen cliënten het beste uit zichzelf in relatie met anderen in hun directe omgeving. Hoe kunnen cliënten hun eigen dromen en ambities verbinden met activiteiten die van waarde zijn voor hun omgeving”.

Dit is het gedachtegoed waarmee Zenzo aan de slag is gegaan. In samenspraak met Reinaerde, de verwanten klankbordgroep, de gemeente Nieuwegein en omwonenden zijn de plannen definitief gemaakt. De grove planning is dat er in de zomer van 2019 wordt gestart met de nieuwbouw. De verwachting is dat de bewoners in de zomer van 2020 hun nieuwe woning kunnen betrekken. Wil je meer weten over dit project? We vertellen je er graag meer over

Gerelateerd nieuws
Go to Top