FAQ items aan het laden...

ZORGCOMPLEX

BOSKOOP

Nieuwbouw voor begeleid wonen van verstandelijk beperkten.

Een gebouw op maat geheel naar de wensen van de gebruiker. De 13 zorgeenheden voor begeleid wonen van verstandelijk beperkten zijn gebouwd in opdracht van Trifolium Woondiensten Boskoop en worden verhuurd aan Philadelphia Zorg. Alle wensen uit het Programma van Eisen van Philadelphia Zorg zijn in het gebouw verwerkt. De bewoners hebben de beschikking over een compleet appartement, maar kunnen ook gebruik maken van diverse gezamenlijke leefruimten. Het werk is uitgevoerd in een Design & Construct formule en heeft een GPR score van gemiddeld 7.2 op het gebied van duurzaamheid. Zenzo maatschappelijk vastgoed heeft dit project ontwikkeld en Matrix Bouw heeft het project gebouwd.

Gerelateerd nieuws

Omkijken naar elkaar

25/10/2022|

Als het om wonen en zorg gaat, laten we het ons nog vaak over komen. Als je gelukkig oud wil worden, moet je erover nadenken wat je nodig hebt. Het antwoord is vaak: door onder de mensen te blijven en door voor elkaar te zorgen. In Veghel ontstaat nu het Kloosterkwartier, een woon-en leefomgeving waar naar elkaar wordt omgekeken conform het gedachtegoed van de zusters die er 200 jaar hebben gewoond.

Lees meer >

Gerelateerde projecten
 • Een woonvoorziening met 36 appartementen inclusief gemeenschappelijke woonkamers voor jongeren met een lichte tot matige verstandelijke beperking waar bewoners zoveel mogelijk meedoen en hun eigen leven leiden.

  Lees meer >

 • Wonen op een bereikbare en levendige plek. De handtekening is gezet voor de nieuwbouw van Hart van Almere Poort, een zorggebouw met 139 appartementen met bijbehorende huiskamers en dagbestedingsruimtes.

  Lees meer >

 • Collectief Ouder Initiatief Nobelhof@Oosterwold

  Iedere ouder heeft de wens dat zijn kind een fijn leven opbouwt. Maar sommige kinderen kunnen dat niet helemaal zelfstandig. Zij hebben wat extra ondersteuning nodig. Als ze jong zijn, maar ook op latere leeftijd als ze het huis uit gaan en ''zelfstandig'' gaan wonen. Nobelhof@Oosterwold is een rustige, veilige en kleinschalige woonomgeving waar jongvolwassenen met een handicap zo gewoon mogelijk met elkaar leven.

  Lees meer >