Nieuw MBO College Poort opent schooljaar met breakdance voor studenten

Almere poort

De studenten van MBO College Poort vierden maandag 3 september de opening van het nieuwe schoolgebouw. Breakdancegroep The Ruggeds gaven daar een super tof optreden! Geen kleine jongens. The Ruggeds werkten mee aan het videoalbum van Justin Bieber en de concerten van Rita Ora?! Ze staan nu in de halve finale van het populaire Amerikaanse tv-programma Word of Dance en 6 september weten we of ze gewonnen hebben!

Oplevering nieuw schoolgebouw

Afgelopen mei leverden Zenzo en Lithos het nieuwe schoolgebouw MBO College Poort, van 6.500 m2, op. In de zomer is het gebouw verder ingericht. De nieuwe school staat in Almere Poort, in het Olympiakwartier Oost. Deze locatie kenmerkt zich door een groot aanbod aan sportfaciliteiten, zoals het nieuwe Indoorsportcomplex Olympiakwartier. Als dank voor de mooie samenwerking gaven we dit sportieve dansoptreden. Ging het nu om de opening voor studenten, begin oktober wordt het MBO College Poort officieel geopend.

Project          ROC Almere Poort

Locatie          Almere Poort

Lees Meer    Projectpagina

Nieuws

Leren in een contextrijke schoolomgeving

09/10/2020|

Het beroepsonderwijs heeft meer dan ooit behoefte aan een contextrijke leeromgeving aldus Mark Vlasblom, directievoorzitter van MBO College Poort en MBO College Almere. We willen zoveel mogelijk de beroepspraktijk de school in halen en zelf die praktijk instappen. In co-creatie met bedrijven wordt het onderwijs vormgegeven. Lees hier hoe dat terug komt in het gebouw en hoe dat in de ontwerpfase al centraal stond

Lees meer >